Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1

ТЕМА:

HAMNET Bulgaria 04 Окт 2017 12:19 #27

  • lz1rf
  • lz1rf's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Мнения: 32
Разпределението за Amateur Radio е от средата на 1980-те години, Интернет мрежата 44 (44.0.0.0/8), известна като AMPRNet ™, се използва от радиолюбители за провеждане на научни изследвания и да експериментират с дигитални комуникации над радио и да се образоват радиолюбителите в тези техники. Amateur Radio Digital Communications е корпорация в Калифорния създадена с нестопанска цел за да подпомогне тези цели. Това се постига чрез управление на разпределението на мрежови ресурси, насърчаване на научните изследвания и експерименти с мрежови протоколи и оборудване, публикува технически статии, както и други дейности за насърчаване на общественото благо на радиолюбителски цифрови комуникации и свързаните с тях области. Надеждата ни е, че ние може да бъде в състояние да допринесат за финансиране на значими проекти постигането на тези цели. Amateur Radio е изцяло доброволческа дейност, извършвана от лицензирани радиолюбители, които са доказали своята способност чрез преминаване държавни изпити (например, в САЩ, изпити, са определени от Федералната комисия по съобщенията а в България от КРС). Не се разрешава възнаграждение. Хам радио, както е известно, е доказала своят принос в подобрения на състоянието на комуникационни изкуства, както и в обществената услуга по време на бедствия и спешни кризисни ситуации. (За повече информация за ham радио, посетете ARRL , RSGB , IARU , БФРА или който и да е от многото национални радиолюбители организации.)
Повече тук: lz4ny.eu/hamnet/

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

  • Страница:
  • 1
Time to create page: 0.417 seconds

НА КАКВО СЕ СМЕЯТ РАДИОЛЮБИТЕЛИТЕ

Син казва на баща си: - Направо не знам какво да правя - в главата ми само жени и пари... - Виж сега, моето момче, и жените, и парите трябва да са ти в ръцете... В главата трябва да има мозък...

АКО РЕШИТЕ РАДИОТО ДА СТАНЕ ВАШЕ ХОБИ...

*

Вие ще придобиете технически познания и умения, ще имате стимул да изучавате чужди езици, ще имате приятели в далечни страни и най-приятното вашето хоби може да стане ваша професия.


Имате въпроси или се нуждаете от съвет...

Потърсете ни на: +359 88 8541740 или ни пишете на: lz1rf@lz1kaa.com, или във форума на LZ1KAA

 

 

Необходима ви е помощ...

Не се притеснявайте да попитате. Ако можем ще ви отговорим. Но имайте предвид, че ние всички постоянно се учим.


Искате практически да се запознаете с хобито

Обадете ни се, ще ви поканим да присъствате на някой от контестите в които участваме.