Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: ИМАМЕ И ТАКАВА ИСТОРИЯ

ИМАМЕ И ТАКАВА ИСТОРИЯ 23 Мар 2018 11:15 #57

  • lz1rf
  • lz1rf's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Мнения: 30
Уважаеми колеги, във връзка с новата тема, пусната вчера от LZ1WDX във форума на БФРЛ - "Имаме и такава история" в която само двама членове на УС нс БФРЛ "си прехвърлят топката", е необходимо да се отбележи следното:
Това е един категоричен пример на средствата и методите, които използват в УС на БФРЛ.
На Миланов сме му сложили бан за една година и можем да си пишем срещу него каквото си искаме. Умряло куче, е!
Г-н Вишински, Стефане, защо не ти стиска за махнеш бана, а? Да видиш как ще ти отговоря. Но така е по-безопасно да използвате лайномета и да си го прехвърляте с Крис, То май няма и кой друг да ви се върже. Ти си ми безкрайно ясен и съм те отписал отдавна, особено като интелект. Поне измислете някоя по-така тема с Ценков бе. Или май вече не останаха. А по отношение на Крис все още таях някаква надежда. Уви, лъгал съм се.
В радиолюбителското движение вие с Ценков и още някои други се опитвате да организирате нов "Спейском", разчитайки, че много от новите радиолюбители не знаят за какво става въпрос, а старите са забравили случая. А ние да припомним, какво стана с идеята за фирма на радиолюбителите "Спейском" за която в най-бедните години нашего брата извадиха от джоба си сериозна сума за да помогнат да се възроди радиолюбителската идея. Кой ги излъга? Какво стана със закупените "Иридиуми", кой ги даде под наем на РВД и кой прибираше наема. Къде изчезна тази апаратура. Ако не знаеш в УС има хора които знаят, питай ги. Днес правите същото. Кой днес под шапката на БФРЛ развива стопанска дейност за лично обогатяване. За какво се пуснаха 200 репитера и се купиха десетки трансивери? Колко души са на репитрите и колко души участват в КВ и УКВ състезанията. Кой получава 120 хил лв от ММС, а отчита че са получени само 30 хил, другите ги върнахте на този, който ви ги даде ли? А туристическата агенция на г-н Ценков как върви? Стефане престанете да се отнасяте към "членската маса" лицемерно. Тя ви е необходима единствено за да можете да вършите далаверите си. Иначе не ви пука за радиолюбителите и радиолюбителството. Но да оставим да съди друг. Не съм аз този който съди, аз само задавам въпросите от които вие се вбесявате. Но поне бъдете достойни и махнете бана, ако ви стиска.
А и понеже стана дума за въпроси, какво стана с втората ревизия която ви правят? Излязоха ли резултатите? Ще информирате ли радиолюбителите за нея или ще се наложи отново ние да ги информираме. Няма да публикувате протокола от ревизията нали? Защо бе г-н Ценков от какво се притеснявате? Не се безпокойте, ако не го публикувате и него ще изискаме през съда.
Голяма грешка направи ти г-н Ценков през 2010 година, голяма... Не знам само дали си я осъзнал и дали имаш сили да се извиниш за нея. Аз мога и да прощавам.

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

  • Страница:
  • 1
Time to create page: 0.108 seconds

НА КАКВО СЕ СМЕЯТ РАДИОЛЮБИТЕЛИТЕ

- Докторе, искам да ме заразиш с някаква... ама много страшна венерическа болест. - Ти, добре ли си, бе! - Гледай са... ти, като ме заразиш мене, аз ще зараза жената. Жената ще зарази попа, попа - попадията, попадията - кмета, кмета - кметицата, а кметицата - горския... ще ми бие той на мене кучето! ..

АКО РЕШИТЕ РАДИОТО ДА СТАНЕ ВАШЕ ХОБИ...

*

Вие ще придобиете технически познания и умения, ще имате стимул да изучавате чужди езици, ще имате приятели в далечни страни и най-приятното вашето хоби може да стане ваша професия.


Имате въпроси или се нуждаете от съвет...

Потърсете ни на: +359 88 8541740 или ни пишете на: lz1rf@lz1kaa.com, или във форума на LZ1KAA

 

 

Необходима ви е помощ...

Не се притеснявайте да попитате. Ако можем ще ви отговорим. Но имайте предвид, че ние всички постоянно се учим.


Искате практически да се запознаете с хобито

Обадете ни се, ще ви поканим да присъствате на някой от контестите в които участваме.