ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПАЗНИЦИ! ЧНГ 2023!

Изминават последните дни на 2022 година. Неочакванo, трудна за много от нас. За LZ1KAA това бе едно изпитание за това което ни обединява и ни дава сила като колектив. Сам по себе си фактът, че продължаваме да устояваме на промените  и изпитанията, които времето за сетен път ни поднася, продължава да ни убеждава в силата на това, което ни сплотява и обединява. Радиото - това велико чудо, даващо на тези, които могат да

се докоснат до възможностите му усещането, че и те са частица от вселената. За съжаление времето оставя и своята горчивина. Горчивината от не винаги честните и колегиални отношения между нас и опитите да бъдем разделяни. Да изпитанията не са лесни, но ще издържим. Трудностите, които преодоляваме  ни правят по-силни. Затова още ни има! Затова и ще ни има! За да се опитваме да разказваме на тези след нас за магията на нашето прекрасно хоби - радиото. 

Пожелаваме през Новата 2023 година на всички радиолюбители преди всичко да сме живи и здрави и да устоим на изпитанията, да имаме възможност да търсим и нови пътища чрез които да популяризираме нашето хоби сред по-младите и сред тези за които годините не са пречка пред предизвикателството да усетят невероятното чувство, когато седнал със слушалките пред радиостанцията в ефира звучи твоето CQ, CQ, CQ...

Пожелаваме на всички приятели и колеги спорна и успешна Нова 2023 година! Нека за вас и за семействата ви тя бъде здрава и да ви донесе късмет! Нека се върнат миговете, когато сплотени с любимото ни хоби оценим отново това, което ни обединява, да ценим приятелството!

73 ОТ LZ1KAA/LZ7A

НА КАКВО СЕ СМЕЯТ РАДИОЛЮБИТЕЛИТЕ

И Господ каза на Ева: - Този грях ще го платиш с кръвта си! А Ева попита: - Може ли на месечни вноски? Така се появил месечният цикъл!

АКО РЕШИТЕ РАДИОТО ДА СТАНЕ ВАШЕ ХОБИ...

*

Вие ще придобиете технически познания и умения, ще имате стимул да изучавате чужди езици, ще имате приятели в далечни страни и най-приятното вашето хоби може да стане ваша професия.


Имате въпроси или се нуждаете от съвет...

Потърсете ни на: +359 88 8541740 или ни пишете на: lz1rf@lz1kaa.com, или във форума на LZ1KAA

 

 

Необходима ви е помощ...

Не се притеснявайте да попитате. Ако можем ще ви отговорим. Но имайте предвид, че ние всички постоянно се учим.


Искате практически да се запознаете с хобито

Обадете ни се, ще ви поканим да присъствате на някой от контестите в които участваме.