През изминалия уикенд юбилейният ни инициал LZ60KAA за първи път прозвуча в ефира. Екипът ни взе участие в организираното от ARRL състезание CQ WPX RTTY 2019. Не беше лесно. Не съвсем добро прохождение, по-малко участници по сравнение с други години, но това не ни попречи да доближим резултата от миналата година. Българските участници за съжаление не бяха много. За първи път на това състезание се присъединиха към колектива ни и две нови попълнения Христо - LZ7MT и Росен LZ5RG. Използваме случая да поздравим искренно и приятелите ни от LZ5K - Казанлък, които постигнаха забележителен резултат в категорията си. Браво Райо, браво Милене!

Предварителните резултати можете да видите ТУК.

НА КАКВО СЕ СМЕЯТ РАДИОЛЮБИТЕЛИТЕ

Интервю с пастир от Родопите, който навършва 120 години: - Каква е рецептата ви за дълголетие? - Аз работя на чист въздух. Това е много полезно. Другото е, че вече 100 години аз казвам на говедата какво да правят, а не те на мен.

АКО РЕШИТЕ РАДИОТО ДА СТАНЕ ВАШЕ ХОБИ...

*

Вие ще придобиете технически познания и умения, ще имате стимул да изучавате чужди езици, ще имате приятели в далечни страни и най-приятното вашето хоби може да стане ваша професия.


Имате въпроси или се нуждаете от съвет...

Потърсете ни на: +359 88 8541740 или ни пишете на: lz1rf@lz1kaa.com, или във форума на LZ1KAA

 

 

Необходима ви е помощ...

Не се притеснявайте да попитате. Ако можем ще ви отговорим. Но имайте предвид, че ние всички постоянно се учим.


Искате практически да се запознаете с хобито

Обадете ни се, ще ви поканим да присъствате на някой от контестите в които участваме.