На 20 и 21 май се проведе организирания от испанските радиолюбители телеграфен контест в чест на краля на Испания. LZ7A от две години редовно участва в КВ състезанията организирани от

испанската радиолюбителска организация. През 2016 год и в четирите състезания имаме завоювани призови места.  https://concursos.ure.es/en/ Тази година се постарахме да не нарушимтрадицията. Независимо от не най-доброто прохождение, особено на 15 и 10 М постигнатият резултат се доближи до миналогодишния. http://3830scores.com/currecscores.php?arg=LwiiBz8gyccx  Участиетието в това състезание бе и една тренировка преди CQ WWPX следващата седммица.

Контестът беше и приятен повод да пробваме за първи път тазгодишната реколта от марули и лук наше производство. Стана прекрасна салата с прекрасна ракийка и с прекрасно настроение.

НА КАКВО СЕ СМЕЯТ РАДИОЛЮБИТЕЛИТЕ

Отива стар руснак при лекаря и му казва: - Докторе, помагай, бабата не я бива, има депресия, въртят я всички стави, не става от леглото, няма сили да отиде и до тоалетна... - А имате ли редовен секс? - А бе, докторе, какъв секс, аз съм стар комунист, Ленин ми издъхна в ръцете...!!! - Повярвай ми, прави секс с бабата и всичко ще бъде наред! Прибрал се дядото, изкъпал се, пийнал една водка за кураж и...действал... Събужда се на другата сутрин и гледа: бабата станала, направила кафе и закуска и пее около печката. Дядото гледа и си говори: - Еййй, да знаех по-рано...Ами аз и Ленин съм можел да спася!

АКО РЕШИТЕ РАДИОТО ДА СТАНЕ ВАШЕ ХОБИ...

*

Вие ще придобиете технически познания и умения, ще имате стимул да изучавате чужди езици, ще имате приятели в далечни страни и най-приятното вашето хоби може да стане ваша професия.


Имате въпроси или се нуждаете от съвет...

Потърсете ни на: +359 88 8541740 или ни пишете на: lz1rf@lz1kaa.com, или във форума на LZ1KAA

 

 

Необходима ви е помощ...

Не се притеснявайте да попитате. Ако можем ще ви отговорим. Но имайте предвид, че ние всички постоянно се учим.


Искате практически да се запознаете с хобито

Обадете ни се, ще ви поканим да присъствате на някой от контестите в които участваме.